Crema fondente chokolade Callebaut

Crema fondente chokolade Callebaut

Varenr.: 9070000
Kg. pr. enhed10
EnhedSpand
Pr. palle60
Pris/kg-
Pris/enhed -
Antal:

Crema Fondente Chokolade kan anvendessom bagecreme, da den er bagefast og tåler ovntemperatur op til 200 grader. Crema Fondente Chokolade kan også bruges til glasering af kager, den skal blot opvarmes til 40 grader og efterfølgende påføres den nemt på kagen, da den stivner hurtigt, men bevarer stadig sin bløde, glatte konsistens og mundfornemmelse.

  • Bagefast chokoladecrema

  • Blød og cremet konsistens, der ikke hærder eller tørrer under afbagning

  • Kan anvendes til glasering af kager, da den stivner hurtigt

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi2390 / 571
Fedt40.4 g
- mættede fedtsyrer9.800000000000001 g
Kulhydrat45.3 g
- heraf sukkerarter43.3 g
Kostfibre5.6 g
Protein4.7 g
Salt0 g

Ingredienser:

Sukker, vegetabilsk fedtstof (palme, solsikker, shea og raps), 15,5% fedtreduceret kakaopulver, 5% hasselnødder, skummetmælkspulver, emulgator (E322) (soja lecithin), naturlig vanilje aroma.